Vinho Tinto

Vinho Tinto

Den Evige Vinbog

I 1984 udgav António Mendes Lopes "Den Portugisiske Vinguide". På de sidste sider i bogen fremkom forlaget med idéen om at udsende "Den Evige Vinbog", som hvert år skulle opdateres med aktuelle oplysninger om portugisisk vin. I en tid, hvor bøger blev trykt på papir, var det en idé, som var svær at føre ud i livet. Det er blevet nemmere idag, og her på bloggen kan du læse min udgave af den "Evige Vinbog", som hele tiden fornys og opdateres.

Dansk English

© 2008-2019 Vinho Tinto

JMF

Vin fra Setúbal-halvøenPosted by Steen Olsen Sat, November 25, 2017 09:36:07

Dansk English

Type: Rødvin.

Årgang: 2016.

Producent: José Maria da Fonseca.

Druer: Castelão, Aragonez.

Alkohol: 13%.

Betegnelse: Península de Setúbal V.R.

Butik: Føtex, Vibenhus (Se flere butikker).

Pris: kr. 150,- (for 3 liter bag-in-box).

Karakter i Martins: Ikke bedømt.

Jeg har tidligere ofte købt B-i-B vine, da jeg synes at de sædvanligvis er gode og rimelige i pris. Og så kan man altid tappe sig et glas, uden at skal drikke en hel flaske. Nu hvor jeg har fået vakuumpumpe er problemet med det sidste ikke så stort og samtidigt vil jeg gerne prøve mange forskellige vine, så nu køber jeg næsten aldrig mere B-i-B.

Fredag havde vi en masse unge mennesker til spisning og der var denne portugisiske dagligvin fra Setúbal et godt valg.

Det er en mørk rødvin, med duft af røde bær og nelliker, behagelige tanniner og mellemlang afslutning. Vinen blev hældt på karafler og nydt til vores danske udgave af den portugisiske sammenkogte ret, cozido som laves med både okse, svin og kylling, og til den ret smagte vinen meget fint.

Skriv til mig på vinho-tinto"at"outlook.com, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag. Erstat "at" i adressen med @.

  • Comments(0)//vinhotinto.kir-steen.dk/#post798