Vinho Tinto

Vinho Tinto

Den Evige Vinbog

I 1984 udgav António Mendes Lopes "Den Portugisiske Vinguide". På de sidste sider i bogen fremkom forlaget med idéen om at udsende "Den Evige Vinbog", som hvert år skulle opdateres med aktuelle oplysninger om portugisisk vin. I en tid, hvor bøger blev trykt på papir, var det en idé, som var svær at føre ud i livet. Det er blevet nemmere idag, og her på bloggen kan du læse min udgave af den "Evige Vinbog", som hele tiden fornys og opdateres.

Dansk English

© 2008-2019 Vinho Tinto

Gourmet flavours night på Hotel Porto Santa Maria, Funchal

Mad og vinPosted by Steen Olsen Fri, November 23, 2018 16:00:14

Vi nød denne middag, som var en del af ”Portobay Wine Week”, i hotellets restaurant Arsenal. Det var en meget lækker menu tilberedt af hotellets kokke anført af Klaus Liechtenmüller.

Røget skinke og foie gras duet

Græskarsuppe med kæmpereje

Grapefrugtsorbet med mousserende vin

Til disse tre retter drak jeg et glas Cicónia Reserva hvidvin til forret og mellemretterne. Det er en lækker vin fremstillet af druerne Antão Vaz, Sauvignon Blanc og Viognier, som efter min mening passede særligt godt til græskarsuppen.

Tournedos på svampepuré

Til hovedretten nød jeg et glas Cicónia Reserva lavet på Aragonez, Syrah og Touriga Nacional. Også denne vin passe fortræffeligt til maden.

En chocolade og hasselnød duet afsluttede en dejlig middag. Vi gik mætte og glade hjem.

  • Comments(0)//vinhotinto.kir-steen.dk/#post811